05/22/13 14:38
(http://www.hsnovini.com/)

НАП ще следи дискотеките по баловете

Снимка:архив

От Националната агенция по приходите ще организират проверки на увеселителните заведения и студията за красота в града, покрай провеждането на абитуриентските балове.  Действията от НАП предприемат, за да са сигурни, че собствениците отчитат коректно приходите си.

До края на месец май те ще провеждат обстоен контрол в ресторанти, дискотеки и други увеселителни заведения, в които има организирани ученически и семейни тържества. Освен заведения, на засилен контрол от инспекторите  ще подлежат и фризьорски салони, фотографски ателиета и всички други студия, които са част от подготовката на зрелостниците.

От агенцията са направили проучване и допитване до представители на гимназиите, в кои питейни заведения има резервации за провеждане на абитуриентските балове.

Проверки ще има във всички по- големи градове в Южна България, като  Пловдив, Стара Загора, Хасково, Пазарджик, Смолян и Кърджали.

От агенцията ще следят дали се отчитат коректно и изрядно продадените куверти и приходите от продажби на място в заведенията.

Хасково Новини

 

 

 

 

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване