05/22/13 22:21
(http://www.klassa.bg/)

Проф. Андрей Пантев: След "Дървото на живота" думата сериал е реабилитирана

Предпремиерната прожекция на финалния епизод 12 от сезон 1 на „Дървото на живота” събра част от екипа с журналисти и фенове. Финала на сезона отбелязаха TV7, създателите на сериала – продуцентите от Dream Team Films, актьорският състав на „Дървото на живота”, медии и най-запалените фенове на българската сага. Събитието уважиха Евтим Милошев, Габриел Георгиев и Иван Спасов от Dream Team Films, както и любимите на публиката Христо Шопов, Луиза Григорова, Теодора Духовникова, Моню Монев, Анастасия Ингилизова, Жорета Николова, Явор Ралинов.
По традиция събитието беше открито от професор Андрей Пантев, който влезе в ролята на говорител на серията от пътуващи предпремиерни прожекции, осъществени от екипа на телевизията и продукцията из страната. „След „Дървото на живота” думата „сериал” е реабилитирана”, сподели професорът. След вълна от аплодисменти, продуцентът Евтим Милошев зарадва аудиторията с новината за стартиралата вече подготовка на втори сезон на сагата. Продуцентът не пропусна да изрази радостта си от работата с екипа, който е работил като семейство през целия проект.
Последният епизод от първи сезон на сагата разтърси публиката и изтръгна емоционални сълзи и искрени аплодисменти сред актьори, журналисти и фенове. Епизодът разкри болезнени рани и трагични моменти от тежките битки на 3ти Бдински полк. Йордан, Тодор и Христо са подложени на тежки изпитания, от които рискуват да не излезнат живи. Новините от дома за Йордан са неочаквани и вдигат духа му, но Тодор получава вест, която ще преобърне всичко в него. Междувременно проблемите в дома на Вълчеви сякаш нямат край. Панто е поставен пред тежък избор, а Илия най-накрая получава възмездие за всички обиди.
Финалният Епизод 12 ще бъде излъчен в неделя, 26 май, 20:00, TV7.
За повече инфромация за сериала следете сайта: http://bulgarskatasaga.tv7.bg и официалната Facebook страница http://facebook.com/BulgarskataSaga.



Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване