05/28/13 09:47
(http://www.hsnovini.com/)

20-годишен краде злато и маратонки, непълнолетна- пари

снимка: архив

20-годишен хасковлия е задържан от криминалистите за кражба. Младежът е проникнал в частен дом в Хасково на улица „В.Левски” през незаключената му врата и е отмъкнал 160 грама златни накити, 2 мобилни телефон и 2 чифта маратонки. Част от вещите са открити и иззети.

Също за кражба на пари в тополовградското управление са доведени двама непълнолетни на 16г. и 17г., откраднали 240 лева от кафене в село Синапово.

Още една непълнолетна девойка е доведена в полицейския участък в Минерални бани за кражба на банкноти. 12-годишното момиче се вмъкнало в частен дом в село Сираково през незаключената му врата и откраднала 250 лева.

Последната задържана за кражба през денонощието е 27-годишна димитровградчанка, работничка във фирма за дамско облекло в Димитровград. При ревизия от собственичката на фирмата е забелязана липса на 150 артикула облекло, за които са установено, че са присвоени от работничката, които тя е предала с протокол. По всички случаи в съответните управления са образувани досъдебни производства.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване