05/28/13 09:30
(http://www.klassa.bg/)

Бен Афлек стана почетен доктор

Носителят на награда "Оскар" Бен Афлек получи една от шестте почетни докторски степени от университета "Браун" за постиженията си в киното и приноса си към хуманитарни каузи,
съобщиха Асошиейтед прес и Фимейл фърст. Режисьорът и актьор изглеждаше много горд, докато получаваше дипломата си за доктор по изкуствата. Половинката на Дженифър Гарнър изнесе и реч пред дипломиращите се.

Решението да бъде присъдена докторска степен на Афлек е гласувано през септември, преди сезона на наградите в САЩ, който му донесе "Оскар", БАФТА и "Златен глобус" за режисирания от него филм "Арго". Почетна докторска степен на университета "Браун", който е сред най-престижните в САЩ, получи също писателят Джуно Диас.
Сред дипломиращите се на вчерашната церемония беше и дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур - Скаут. Актрисата Дженифър Гарнър пък е позагърбила кариерата си и изцяло се е отдала на семейството.

Последното признание, с което се сдоби съпругата на Бен Афлек, бе майка на година (2012) от списание "Тудейс Перънт".

40-годишната актриса, която има три деца от Афлек, победи Рийз Уидърспуун и Бионсе.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване