05/28/13 14:10
(http://www.hsnovini.com/)

Хасковлия превърна беседка в любовно гнездо

Тодор и Марта отпразнуваха 17-я й  рожден ден в романтична обстановка, гледайки целия град

Тодор и Марта отпразнуваха 17-я й рожден ден в романтична обстановка, гледайки целия град

Ягоди с бяло вино на импровизирана любовна беседка в парка на Ямача организира хасковският 12 –токласник за своята половинка вчера.  Абитуриентът изненада приятелката си по повод 17 – я й рожден ден.

Тодор  Савов  спретна романтична изненада на своето гадже  - 10 –токласничката Марта Каменова, декорирайки беседката в парка до Камбанарията в “любовно гнездо”. Без да знае рожденичката се появи на Ямача с приятелките си, които й предложили да се разходят там.

На вечеря с блюдо сирена, хубаво вино и красив пейзаж, Тодор успя да зарадва половинката си, която остана много развълнувана от появата му и красивия декор. Тя заяви, че това е най- хубавият й рожден ден и се радва,че има такова „съкровище” до себе си, визирайки Тодор.

Той разказа, че взаимствал идеята за беседка от интернет. Интериорът бе стилно подбран в лилаво и бяло. За него спомогнаха и усилията на родителите на тинейджъра, които два часа по-рано украсяваха заедно с наетия декоратор. 5 –годишната сестричка на Тодор поднесе цветя  на рожденичката и рисунка. Голяма част от минувачите бяха впечатлени и дори си направиха няколко фотосесии.

Младежът  много скоро ще замине за Холандия, където ще продължи образованието си, а Марта учи в езиковата гимназия. Двойката е  заедно от почти година и това не е първият интересен  и оригинален жест, който двамата млади си подаряват.

 

Анжелина Янева

 

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване