05/30/13 15:12
(http://www.klassa.bg/)

Главният секретар на МВР Калин Георгиев подаде оставка

Главният секретар на МВР Калин Георгиев подаде оставка, съобщи МВР.

„Подадох заявление за освобождаване от държавна служба в МВР. Този акт не е спонтанен. Обмислям го от много време. Поет ангажимент ми попречи да обявя намеренията си по-рано. Бих искал да благодаря на всеки един от вас, че имахме честта да служим заедно на България", се посочва в обръщението на главния секретар към служителите на вътрешното ведомство.

„Бяхме заедно под дулата на престъпниците край Вакарел и Сливен, не сме се крили един зад друг в Бисер, Ловни дол и при терористичния акт в Сарафово. В личен план на мен ми предстоят още много битки - трябва да намеря начин да запазя здравето и семейството си - важни приоритети, които съзнателно загърбвах през годините. Моля да бъда извинен, ако в хода на съвместната ни работа съм обидил някого или съм бил несправедлив. Винаги ще ви подкрепям. На всички желая здраве, сили и мотивация да продължите. Последната ми заповед към вас е да се прибирате невредими при любимите хора", се посочва още в обръщението. На всички желая здраве, сили и мотивация да продължите. Последната ми заповед към вас е да се прибирате невредими при любимите хора“. Калин Георгиев

По-рано новият вътрешен министър Цветлин Йовчев потвърди, че главният секретар Калин Георгиев е заявил желание да напусне системата.

Все още нямам идея кой може да замени на поста комисар Георгиев, посочи още Йовчев. Той допълни, че всички, които не са лоялни, не са компетентни, не са съпричастни към дейността на министерството и към резултатите, които постига, няма да имат място на ръководни постове.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване