05/30/13 07:46
(http://offnews.bg)

Масов бой на абитуриентски бал в София (видео 18+)

Масов бой в търговско банковата заради момиче

Истински екшън се разигра на абитуриентския бал на Националната търговско-банковата гимназия (НТБГ) в София. От видео, разпространено в мрежата, става ясно, че в хотел “България” се е стигнало до масов бой заради момиче.

Грешната абитуриентка, според информация на OFFNews, се оказва, госпожицата в червената рокля. Момчето с черната тениска, което раздава юмручно правосъдие, е неин брат, който се е промъкнал нелегално в залата заедно със сестра си, явно, за  да търси отмъщение. В момента, в който е успял да се промъкне в залата, братът на червената абитуриентка е започнал да провокира с обидни думи празнуващите зрелостници. Въпреки явните усилия на охраната да спре масовия бой, учениците се нахвърлили на младежа с тениската.

Инцидентът се разиграл в 22.00 часа на 27 май, когато е била и абитуриентската вечер на зрелостниците от НТБГ. Нейчо Попов, административен директор на гимназията, коментира пред ОFFNews, че брата и сестрата не са ученици на НТБГ. “Най-вероятно са се промъкнали през задния вход на ресторанта, а и момичето, заради което стана инцидентът, е облечена като абитуриентка и вероятно не е направила впечатление на охраната, когато е влизала.”

Момичето, заради което става боя, много дейно участва в сбиването, като дори абитуриенти успяват да й смъкнат роклята на 2:22 минута от клипчето.

Свидетели на инцидента потвърдиха пред OFFNews, че някои от абитуриентите са били и под силното въздействие на алкохола. По непотвърдена информация, след боя има един младеж откаран в Пирогов със сцепена вежда и един задържан от полицията, който се предполага, че е братът с тениската.

Видео от инцидента може да гледате тук:

Статията "Масов бой на абитуриентски бал в София (видео 18+)" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване