05/30/13 10:19
(http://www.klassa.bg/)

Само месец до Symphonics’Concerts

Мащабната продукция по случай Sympphonics’Concerts в София е само на един месец разстояние. Концертите на Jessie J и Jamiroquai пристига у нас с над 10 тира оборудване за всяко едно шоу. Сцената за всеки един концерт ще бъде различна, като мащабите обещават да бъдат повече от внушителни.

Екипът, с който пристига фънк гурутата Jamiroquai, надхвърля 30 души Специално за комфорта на бандата от организаторите Symphonics Entertainment Group предоставят на разположение луксозно лимузина. За останалата част от екипа ще се погрижат 10 мини вана, които ще са на тяхно разположение през цялото време от пресоя им в България. Специално за багажа на групата и по-приближената част от екипа й е предвиден отделен ван.
Сцената за шоуто на Джей Кей и компания ще бъде 20 метра широка. Освен това е предвидена отделна, странична част, която да навлиза в сектора на публиката. Така феновете ще имат още по-голяма и реална възможност да видят отблизо емблематичните танцувални движения на фронтмена на бандата и да се докоснат до своите идоли.
Огромна по размери е и сцената на хедлайнера от втората вечер на Symphonics’Concerts - Jessie J. В шоуто на поп звездата ще се наблегне на ярките цветове и различни екстравагантни костюми. Специално осветление ще допълва атмосферата, пресъздавайки разнородни сюжети. Британската изпълнителка пристига на родна територия с над 30 души антураж. За мобилността и комфорта на певицата е предвидено специално, луксозно SUV возило. От своя страна, екипът на Jessie J ще се предвижва с 10 мини вана по време на целия си престой в България.
Сцените и на двете събития ще бъдат изградени за отрицателно време, поради краткия времеви срок. Така, дошлите и на двете събития, ще имат шанса да видят два различни, но близки по пищност и ефекти концерта.
Междувременно, Jessie J зарадва феновете с нов сингъл. Парчето “Wild” излезе в ефира в началото на седмицата и предизвика фурор. Очаква се скоро да се завърти и официалното видео към песента, заради което поп сензацията бе за няколко седмици в родната си Англия.


Билетите за концерта на Джамирокуай на 28 юни в България са от 60 лв. до 120 лв. и се разпространяват в мрежата на Tixgate (http://www.tixgate.com) и неговите партньори, както и във всички каси на Easypay.
Билетите за концерта на Джеси Джей на 29 юни в България са от 70 лв до 130 лв и се разпространяват в мрежата на Tixgate (http://www.tixgate.com) и неговите партньори, както и във всички каси на Easypay.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване