05/31/13 15:23
(http://www.hsnovini.com/)

БК “Хасково 2012″ организира празник за децата на Хасково

Баскетболният клуб организира празник за децата по случай 1-ви юни

С демонстративни мачове и почерпка с лакомства денят на детето ще бъде отбелязан утре от 10:00 часа в зала “Дружба” от ръководството на баскетболния тим „Хасково 2012”. От клуба организират празника не само за своите възпитаници от школата, но и за всички деца на Хасково, които пожелаят да се веселят заедно с тях и които обичат спорта.

Те ще бъдат посрещнати от президента на тима д-р Георги Гелов, членът на управителния съвет Здравко Станков и всички треньори от детско-юношеската школа.

“По случай деня на детето и приключването на нашия сезон решихме да организираме празник за всички деца, които тренират в клуба и всички други, които обичат спорта. Каним ги в залата, където ги очакват две много големи торти с баскетболни мотиви и много напитки. Малките ще изиграят няколко срещи и така ще приключим сезона. Ще има игри между момчета, момичета и смесени отбори, които ще поиграят за последно преди лятната ваканция и после ще се подсладят с по парче торта. Каним всички деца на града, които обичат спорта”, заяви изпълнителния директор на клуба Станислав Станков.

С проявата от клуба искат не само да почерпят децата, а и да ги привлекат в залата и да им покажат плюсовете на спортуването.

“Винаги има цел. Ние затова направихме и представителен отбор в града. Целта бе да напълним залата и родителите да видят за какво става дума, и самите те да вкарат децата си по залите да спортуват. Целта на това, което прави нашия клуб, е не само комерсиална, но и социална.  Със спорта се опитваме да вкараме децата по залите да спортуват, а не да са по кафенетата” заяви още Станков.

Репортаж гледайте в новините на телевизия Рекординг.

Младен Желязков
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване