05/31/13 13:53
(http://www.klassa.bg/)

Новият посланик на Бритиш Еъруейс Орландо Блум лети до Сидни за специално събитие

В края на май, световно известният холивудски актьор Орландо Блум бе звездата на специално събитие на Бритиш Еъруейс в Сидни, Австралия.
С полет на Бритиш Еъруейс от Лондон, Орландо Блум пристигна, за да се присъедини към австралийските звезди, които празнуват вълнуващите новости по маршрута Сидни-Лондон. Гостите на авиокомпанията, които пътуват между Сидни и Лондон, вече могат да се наслaдят на новия модел самолет 777-300ER, който е един от най-новите във флотата на Бритш Еъруейс, и предлага множество подобрения на борда.
Полетите на Бритиш Еъруейс от и до Австралия се осъществяват от Терминал 5 на летище Хийтроу, домът на Бритиш Еъруейс, който наскоро Skytrax обяви за най-добър терминал в света. Полетите извършват междинно кацане в сингапурското летище Чанги, което пък Skytrax награди за най-добро летище в света.
На Терминал 5 гостите на Бритиш Еъруейс могат да се насладят на изключителните бизнес салони на Бритиш Еъруейс, както и на над 100 магазини и ресторанти на световно известни брандове. Терминал 5 позволява изключително бърз и лесен трансфер между различните полети на Бритиш Еъруейс.
Орландо Блум каза: Летя с Бритиш Еъруейс от дете и за мен това да съм приятел на Бритиш е много специално—започнах да летя като малък с родителите си на почивки в Европа, а сега вече имам щастието да мога да летя в Първа класа. За мен няма по-добра първа класа от тази на Бритиш Еъруейс”.
А сега Бритиш Еъруейс предоставя възможност и на клиентите си в България да летят в Първа класа на изключителни цени, като част от промоционална оферта на авиокомпанията валидна за продажба до 12 юни.
Промоционалната оферта предлага намаления на билетите за бизнес и първа класа до най-популярните дестинации на Бритиш Еъруейс по света. Например, промоционалната цена за първа класа до Сидни е 6165 евро, което е с 2428 евро по-малко от редовната цена за първа класа по този маршрут. Промоционалната цена за бизнес класа до Сидни е 3665 евро, което е намаление от 900 евро в сравнение с редовната цена. Промоционалната цена за първа класа до Ню Йорк е 5700 евро, което е с 950 евро по-малко от редовната цена, а промоционалната цена за бизнес класа до Ню Йорк е 2250 евро, което е с 330 евро по-малко от редовната цена.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване