06/01/13 00:01
(http://www.klassa.bg/)

Най-продаваната марка бира пусна нов продукт – Ариана радлер грейпфрут

Най-продаваната марка бира в България пуска нова иновация на пазара през лятото – Ариана Радлер Грейпфрут. След Ариана Радлер Лимон, която доказа, че е най-успешната иновация на пазара на бирените миксове, марката Ариана прибавя още един нов продукт към успешното си портфолио, който е без аналог в страната, заради двойната комбинация между бира и сок от лимон + грейпфрут.
Ариана Радлер Грейпфрут е микс от 40 % бира Ариана и 60 % сок от лимон и грейпфрут. Международни проучвания показват, че вкусът на грейпфрут е вторият най-предпочитан след лимона в Европа. Ето защо към традиционната радлер комбинация на бира и лимон, Ариана добавя и грейпфрут за още по-голяма свежест. Новата бира е с ниско алкохолно съдържание от 1,8%, произведена от натурални съставки и без добавени консерванти. Представлява перфектна комбинация за летните горещини – утолява жаждата, оставя дълготрайно усещане за свежест и лекота. Напитката отново е насочена към младите и прогресивни хора в България, с динамично ежедневие, отворени към нови вкусове, които търсят свежест и ценят натуралността в продукта.

„Ариана Радлер Грейпфрут е едно ново предложение за младите хора в България над 20 годишна възраст. За тези, които имат активно ежедневие, отворени са към нови вкусове и предизвикателства, търсят свежест и ценят натуралността в продукта. След хита на лято 2012 – Ариана Радлер Лимон, сега добавяме грейпфрут, за да предложим на българския потребител едно изключително приятно съчетание на два плодови вкуса със светла бира. Надяваме се с двата продукта Ариана Радлер – Лимон и Грейпфрут, да продължим да разширяваме консуматорската аудитория в България и да затвърдим нашета лидерска позиция на пазара“, коментират от маркетинг екипа на марката.

Ариана Радлер Грейпфрут може да бъде открита в търговската мрежа още тази седмица в няколко различни разфасовки. За да отговори на търсенето, водещата пивоварна компания представя продукта в 3 опаковки – стъклена бутилка от 0,5 л (на цена 1,00лв.), кен 0,5 л (на цена от 1,25 лв.) и PET бутилка от 1 л (на цена 1,79 лв.).
Като част от семейството на Ариана, иновацията Радлер стана лидер още през първата си година на пазара (2012) в сегмента на бирените миксове. През май месец тази година продуктът спечели златен медал от международния институт за качество Monde Selection, което е поредно признание на най-високо ниво за водещата пивоварна компания „Загорка“ АД.
В световен мащаб напитката радлер има богата история. Тя започва в малко градче в Германия, областта Бавария, през 20-те години на миналия век. Днес напитката е популярна в Европа и по света като микс от бира и лимонов сок, но често се предлага и в други комбинации – с портокал, грейпфрут, круша, дори натурални билки. Сред водещите европейски страни, в които напитката е най-разпространена, са: Австрия, Унгария, Хърватска и Словакия. У нас продуктът бележи развитие в новата категория за бирените миксове на пазара.
---------

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване