06/02/13 20:14
(http://www.klassa.bg/)

Футболист на Барса оцеля по чудо след зверска катастрофа

Нападателят на Барселона Алексис Санчес по чудо след зверска катастрофа. Инцидентът е станал около 2:00 часа в нощта на 31 май срещу 1 юни, сцената се разиграла на един от изходите на местната магистрала в посока Барселона, след като чилиецът се връщал от Леида, където той и съотборниците спечелиха Копа Каталуня след мач с Еспаньол.

Катастрофата е станала с изключително висока скорост, най-вероятно около 120 км/ч, а местните власти съдят по това от факта, че спирачният път на автомобила на Санчес – Audi R8 е бил над 100 метра и накрая се озовал в мантинелата.

алексис ауди
Така изглеждаше колата на Санчес след катастрофата.

Алексис не е пострадал и дори е напуснал местопроизшествието. Качил се невредим в същия модел автомобил, най-вероятно на негов съотборник, който карал след него. За случилото се в полицията съобщил очевидец на инцидента, а за това, че не се е обадил Санчес със сигурност ще понесе административна санкция. Полицаите разбрали, че главното действащо лице в катастрофата е футболиста на Барса по регистрационния номер на автомобила, който се оказал, че бил закупен от чилиеца само преди няколко месеца.

Около 4:00 часа на същата сутрин те потърсили Санчес в дома му, където той потвърдил за инцидента и обяснил, че катастрофата е причинена от негова грешка при управление на мощното му возило.
















zonasport.bg



Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване