06/04/13 12:18
(http://www.klassa.bg/)

Близо 59 хил. души в петиция против пушенето в заведенията

Близо 59 хил. души са се включили вече в петицията "Не на връщането на цигарения дим в заведенията". "Това е гражданска петиция срещу връщане на пушенето в заведенията! Уважаеми дами и господа, тук ще видите колко от вашите бъдещи избиратели, НЕ ЖЕЛАЯТ връщане на тютюнопушенето в заведенията. Моля не позволявайте тази грешка и не отстъпвайте от дадената дума!", е записано в документа.
Петицията е адресирана до президента Росен Плевнелиев, до министър-председателя Пламен Орешарски, до председателя на Народното събрание Михаил Миков, до всички политици и партии, до националния омбудсман Константин Пенчев, до всички медии в България, до цялата българска общественост. "Нека всички, които искат заведения без цигарен дим, да го кажем и покажем с имената си в тази петиция! Нека не оставяме за пореден път интересите на няколко човека с власт и пари над тези на стотици хиляди българи!", призовава петицията.  Страницата с това заглавие във "Фейсбук" е събрала близо 2500 харесвания до момента. Още с встъпването на власт на новото правителство, негови представители изявиха готовност за отмяна на пълната забрана за пушене в заведенията, въведена по време на правителството на ГЕРБ.

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване