06/04/13 10:41
(http://www.klassa.bg/)

Деси Добрева с нов хит

6-ти юни ще е много специален за очарователната Деси Добрева и нейните фенове. В 13.00 часа, на съботния ден, в Studio 5, гости и приятели на Деси ще са първите, които ще видят и чуят новия й хит. "I Believe in You & Me" е по музика и текст на талантливата певица, а аранжиментът е дело на Светлин Къслев. „Парчето е отделен сингъл, но може да влезе като бонус в албума, който подготвям в момента”, споделя Деси. „То е със съвсем различно звучене, от това, което съм правила досега. Стилът е денс/хаус, като все пак не съм забравила да напомня и за нашия фолклор с няколко стилизирани елемента в кулминацията на песента.”, казва още тя и допълва, че именно на това място в клипа се появява и мъжки танцов състав - "Етника", които ще бъдат и сред специалните гости на промоцията.

Евгения Палатева също заема ключова роля във видеото към "I Believe in You & Me". Жени е бивш състезател по спортна гимнастика и спортна аеробика и понастоящем личен треньор на Деси Добрева. В клипа, двете дами се възползват от визуалната прилика между тях, за да разменят ролите си. Те използват именно танца за изразно средство, с което да покажат вътрешния свят на едно момиче…

Ако желаете да разберете защо Деси Добрева казва: „I Believe in You & Me”, то бъдете точно в 13.00 часа, на 06.06 (четвъртък) в Studio 5 и усетете емоцията на един различен денс хит с етно елемент, такава, каквато само Деси може да ви я предаде.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване