06/04/13 15:11
(http://www.hsnovini.com/)

Жена почина на място след полет с БМВ

Заради несъобразена скорост с релефа на пътя, водачката е загубила контрол над управлението

Заради несъобразена скорост с релефа на пътя, водачката е загубила контрол над управлението

37 – годишна жена загина на място след катастрофа днес . Тя полетяла с БМВ- то си в канала, който се намира на старото пловдивско шосе.  Сигналът за инцидента е подаден в полицията около 9 часа сутринта.

 Причината за катастрофата е, че жената е карала с несъобразена скорост.  След като се ударила в бетотената преграда, колата изхвърчала директно в напоителни канал.

 Предницата е смазана от удара. Тялото на жената било открито от 27 – годишния Никола, който минавал от там. След като видял смазаното возило, слязъл и открил жената. Той установил, че тя е мъртва и веднага сигнализирал компетентните органи. На мястото на инцидента веднага пристигнали полиция и екип на КАТ. По-късно пристигна и пътна помощ. До обяд следователите оглеждаха мястото на местопроизшествието.

ПТП - то  е станало тази сутрин между 4 и 8 часа

ПТП – то е станало тази сутрин между 4 и 8 часа

Бе установено, че трупът е на 37-годишна жена от Димитровград, която е и собственик на автомобила. От извършения оглед и направената аутопсия се е доказало, че пътно-транспортното произшествие станало тази сутрин между 4 и 8 часа, съобщиха от Областна дирекция – МВР.

В 9 ч. е получен сигнал за паднал автомобил в напоителен канал

В 9 ч. е получен сигнал за паднал автомобил в напоителен канал

 

Трупът  на  жертвата бе изваден от возилото едва по обедните часове.  Аутопсията ще бъде извършена от д-р Христо Еленски в рамките на 24 часа. Резултатите от нея ще бъдат налични утре, заяви той.

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг” 

Анжелина Янева

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване