06/05/13 06:56
(http://www.hsnovini.com/)

Къща пламна вчера

Пожар в къща пламна вчера около 18:24ч.  Инцидентът станал на  ул. “Асти” в Хасково. Причината е  неправилно ползване на нагревателни уреди. Унищожени са 5 бр. бяла, черна и компютърна техника, 3 бр. мебели и 200 кв. м.  Към  00:40 ч.тази нощ  огненоборците са гасили  в Димитровград самозапалил се гражданин – Г. И. К. Мъжът е от кв. “Марийно”. 

Половин час по-късно отново в Димитровград е пламнал конфискуван микробус с дърва в двора на Горското стопанство. Причината е в процес на установяване. Унищожен е целият  микробус.

  Пожари без материални загуби е имало вчера в на ул. “Видин” 6 в гр. Хасково, където е лумнала суха трева вчера . В Свиленград огненоборците са се отзовали на пожар в отпадъци на ул. “Хр. Шишманов” 7.

   Аварийно-спасителна дейност извършиха пожарникарите вчера следобяд след  пътно-транспортното произшествие с “BMW”– то , което полетя в канала до старото Пловдивско шосе край Хасково.

 

 Хасково Новини

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване