06/07/13 15:52
(http://www.hsnovini.com/)

Оперираха самозапалилият се мъж от Димитровград

 

Оперираха 31-годишният Георги Костов от Димитровград, който направи опит да се самоубие в жилището си, като се самозапали с бензин. Припомняме, че инцидента стана в сряда – сутринта. Интервенцията бе извършена в Клиниката по изгаряния, пластична и възстановителна хирургия на УМБАЛ “Свети Георги” – Пловдив.

Операция е направена на лявата предмишница. Хирурзите са отстранили некрозиралата тъкан, като е заменена с кожен трансплантат от здрав участък от тялото на пострадалия. Мъжът ще лежи в Интензивния сектор на клиниката. Мъжът бе приет по спешност в пловдивската болница на 5 юни с 30% изгаряния.

Вчера е била извършена операция на лявата ръка на жена му, която пострада при същия инцидент при опит да гаси партньора си. 31-годишният Георги Костов се запали с бензин, в жилището си на улица „Родопи” в квартал „Марийно”. Причината за опитът му за самоубийство е заплаха от банка-кредитор да освободи апартамента, който искал да закупи. След като останал без работа, не могъл да погаси  изтегления кредит от 12 000 лева.

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване