06/07/13 07:27
(http://www.klassa.bg/)

Пламен Орешарски за първи път отговаря на депутатски въпроси

Този петък за първи път министър-председателят Пламен Орешарски ще отговаря на депутатски въпроси, предаде репортер на БГНЕС.

На 7 юни ще се проведе първият парламентарен контрол в рамките на 42-то Народно събрание, а пръв на депутатските питания ще отговаря именно премиерът. Той трябва да даде информация на депутата от Атака Венцислав Лаков за полетите на бившия премиер Бойко Борисов и членове на кабинета му с правителствения "Авиоотряд 28" и унищожаването на заявки за такива полети.

Министърът на отбраната Ангел Найденов също ще трябва да отговори на въпроса на Венцислав Лаков за полетите на бившия премиер Бойко Борисов и негови приближени с военно-транспортни летателни апарати.

Мая Манолова пита Хасан Адемов за мерките за социална закрила и за мерките за преодоляване на растящата безработица. Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов пък ще трябва да даде информация за действията на правителството във връзка с усвояването и контрола на вложените значителни средства в строежа на метрото в столицата чрез създаването на възможности на съответните институции да осигурят достъпа и ефективното му използване от гражданите.















БГНЕС
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване