06/07/13 05:58
(http://www.klassa.bg/)

Със "Здраствуйте, братушки" откриха сезона в Слънчев бряг

Летният сезон бе официално открит от Съюза на собствениците в "Слънчев бряг", предаде кореспондент на БГНЕС. С пищно тържество, гарнирано с изпълнения на "Уникалните гласове" и "Петте сезона" (сред които "Здравствуйте, братушки" и "Травиата"), хотелиерите в най-големия летен курорт си пожелаха успешен бизнес.

Ние доказахме, че сме работлив народ и разбираме от туризъм, каза заместник–председателя на УС на Съюза на собствениците в "Слънчев бряг" Веселин Налбантов. Нищо не ни пречи да си отворим пазара за всички, които искат да посетят страната ни и когато има контрол, можем да премахнем визите, смята Налбантов.
Предварителните данни сочат, че сезонът ще е добър, каза председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска организация Благой Рагин. Извоювахме едногодишни визи за руския пазар, това е първият ни успех, сега се борим за петгодишни, подчерта Рагин. По наши изчисления, това значи в следващите 5 г. ще има по 20% ръст, добави той.














БГНЕС

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване