06/09/13 14:12
(http://www.klassa.bg/)

Почина българският шофьор в Челябинск

Починал е тежко раненият българин Стоян Проданов от Средец. 37-годишният шофьор на ТИР бе приет в болницата в Челябинск, след взрив на ТИР паркинг - с 90% изгаряния, в критично състояние. Проданов е починал тази сутрин, съобщиха на форума www.bglife.ru, цитирано от Агенция "Фокус". Тялото на 37-годишния мъж ще бъде транспортирано в България с полет в петък през нощта. Собственикът на транспортната фирма е обещал помощ за превоза, който струва 5000 евро. Продължава набирането на средства от участници във форума в помощ на съпругата на българския шофьор Яна и двете му деца.

Причината за смъртта на Проданов е инцидентът на 1 юни в руския град Челябинск, когато двама български шофьори ремонтирали камиона, който двамата са управлявали.
Внезапно обаче избухнал пожар. Вторият шофьор не е пострадал тежко и е в добро състояние. 37-годишният Стоян Проданов обаче бе с около 90% изгаряния и бе поставен на командно дишане.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване