06/10/13 09:41
(http://www.hsnovini.com/)

51 Голдън ретривъри бяха представени в Димитровград

Ретривъррите и са популярни и добри водачи

Ретривърите са популярни и добри водачи

Киноложка изложба на кучета от породата Голдън ретривър бе организирана в събота в Димитровград. 28 купи в 8 класа бяха подготвили организаторите

 Това е 10-тата специализирана изложба на Български ретривър клуб. Провежда се всяка година в различен град. Съдията бе Малкълм Годфрой, от  развъдник Фенууд – Англия. 51 кучета бяха записани в киноложката изложба, разделени по класове.  Участници имаше от цялата страна – от София , Пловдив , Варна, Бургас, Плевен, както и от румънката столица Букурещ.

Голяма част от стопаните притежават по няколко домашни любимци от Голдън Ретривър. Много от атрактивните  кучета вече имат богат опит в киноложки изложби, където отбелязали не малко успехи и постижения.

Купите бяха предназначени за 8 – те класа:  мъжки, бебе, подрастващи, междинен, открит, шампион, работен  и ветеран. След това победителите от категориите се състезаваха за най- доброто куче от породата. 

Репортаж гледайте в новините на телевизия „ Рекординг”  

Анжелина Янева

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване