06/10/13 22:08
(http://www.klassa.bg/)

Smirnoff води за първи път у нас британските ню-диско крале Faze Action

На 15 юни в клуб Blender водка номер №1 в света Smirnoff ще предизвика всички, за които парти забавлението е начин на живот. Под надслов Midnight Circus, Smirnoff за пореден път ще покаже, че всяка парти нощ има своя необикновен облик. Затова и гостите на партито ги очакват много нетрадиционни персонажи, сред които хора на кокили, жонгльори, магьосник, танцьорки в интересни костюми, game зона и няколко специални изненади.

За високия градус на парти настроението ще се погрижат и британските ню-диско крале Faze Action. За първи път Smirnoff ще срещне родната публика с диджеи дуото в пълния му състав. За последните 15 години двамата братя Робин и Саймън Лий са сред основните виновници диското да е вечно актуално. Зад гърба си имат четири супер успешни албума и безброй участия на всички континенти. Но независимо дали Faze Action свирят в клуб или на фестивал, тяхна запазена марка са супер енергичните им и танцувални сетове. Именно тази комбинация от качествена музика, позитивна енергия и неподражаем парти дух очаква всички посетители на 15 юни в клуб Blender.

Билети за специалното Midnight Circus вечер на Smirnoff могат да бъдат закупени на място в клуб Blender, а най-отявлените купонджии могат да се сдобият с покана за събитието на фейсбук страницата https://www.facebook.com/smirnoffbulgaria?fref=ts


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване