06/10/13 22:48
(http://www.klassa.bg/)

БНР с изложба и открити студиа на Медиамикс

Българското национално радио /БНР/ ще участва в тазгодишното издание на фестивала Mediamixx 2013 с представяне на изложбата „Човекът, който ме вдъхновява“ и стрийминг на двучасови открити студиа на най-новата си мултимедийна платформа - Бинар.
В няколко поредни дни екипът на Бинар ще реализира предавания, разполагайки в центъра на медийния форум своите микрофони и камери. Конгресните дискусии и теми ще получат своето развитие в интерактивното пространство, като ще дадат възможност на аудиторията да влезе в пряк контакт с гости, експерти и участници в Mediamixx 2013. Водещите - Антония Антонова и Доротея Николова, ще следят паралелно и събитията извън залите. Така с „микса“ на официалните и съпътстващите събития на медийния форум, Бинар ще пресъздава цялостната атмосфера и дух на фестивала, а радиотелевизионната платформа на БНР ще демонстрира силата на новите технологии.
Журналистът Станислава Пирчева ще предава медийните новини от форума в ефира на програма „Хоризонт” на БНР.
Главни герои в изложбата „Човекът, който ме вдъхновява“ , която се открива на 11- ти юни от 16.30 ч., са хора с най-различни професии и възраст. Обективите са запечатали портретите на личности, които олицетворяват безграничността на човешките възможности и полета на свободния дух. 78-те авторски фоторазкази са предоставени безвъзмездно на Бинар и по повод 78-та годишнината на БНР.
След откриването на експозицията, участниците в Mediamixx ще могат да гласуват за своята любима снимка през всички фестивални дни. В края на фестивала, генералният директор на БНР Радослав Янкулов ще подари творбата – победител от фестивалния вот на участник в гласуването, избран с томбола.
###

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване