06/11/13 17:06
(http://www.hsnovini.com/)

Гришо се изправя срещу Лейтън Хюит

 

Григор Димитров постигна трудна победа

Григор Димитров постигна трудна победа

Григор Димитров постигна трудна победа на турнира на трева в Куинс. Той записа  успех 4:6, 62 , 7:6 (4) срещу израелеца Дуди Села  и си осигури мач с бившият номер едноЛейтън Хюитв следващия етап.

22- годишният хасковлия загуби първия сет, но във втория го взе с 6-2. Гришо бе  подкрепян от половинката си Мария Шарапова през цялото време. В третата част той поведе с 4:2, но Села  изравни резултата с 4 :4 . Гришо отбеляза 40:0 в деветия гейм, но в крайна сметка Дуди поведе с 5: 4. Григор обаче отново намери начин да спечели подаването на своя съперник  като вкара мача в тайбрек за определяне на победителя.

В него Димитров поведе с 3-0 и стигна се до изравняване 4-4 . Българската звезда  отбеляза успех и го взе със 7-4, затваряйки мача след 1 час и 47 минути игра. Във втори кръг Димитров ще играе с бившият номер 1 в света – 32-годишния Лейтън Хюит, който тръгна с успех в три сета срещу Майкъл Ръсел от САЩ. Хасковлията ще играе за първи път в кариерата си с опитния австралиец. Награден фонд  на турнира в Лондон е 779 665 евро.

Репортаж гледайте в новините на телевизия ” Рекординг”

 

 

 

Анжелина Янева

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване