06/11/13 17:02
(http://www.hsnovini.com/)

Обновяват тротоари в квартал “Орфей”

Работници от “Екопрогрес” подменят плочки пред бл. №2 в кв. “Орфей”

На обновени тротоари и бордюри пред 7 жилищни блока се радват жителите на хасковския квартал „Орфей”.  Ремонтните дейности продължават. Списъкът с молби от домоуправители за обновяване на пространството пред блоковете е дълъг, коментираха от общинското предприятие „Екопрогрес”, което извършва ремонтните дейности. Те ще продължат подмяната на плочки и бордюри до края на лятото, уточниха от там.

Ремонтните дейности днес продължават на нови три адреса. Пред жилищните блокове № 2 – 3 и 4 в квартал „Орфей”. От рано днес 12 работника на „Екопрогрес” подготвят терена за полагането на бетоновите плочки, изграждането на бордюрите и оформянето на градинки за зелени площи. Ремонтите се извършват по молба на гражданите, сподели техническият ръководител от ОП “Екопрогрес” Мария Димитрова.

Живущите от блок №2 са благодарни на общината, че е уважила молбата им. Радостни са и техните съседи от жилищните  блокове, където вече приключи ремонта. В оформените градинки пред входовете те са посадили цветя.

Мария Димитрова, технически ръководител от ОП “Екопрогрес”

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”.

Димитър Димитров

 

 

 

 

 

 

 

Пред обновените блокови пространства живущите посадиха цветя

 


 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване