06/11/13 05:08
(http://www.klassa.bg/)

Полицай контролира тълпи футболни фенове с чувство за хумор

В Япония полицай стана център на медийно внимание и похвали за начина, по който използвал чувството си за хумор, за да обуздае тълпа футболни фенове след мач за квалификациите за Бразилия.
Сега предстои той да бъде похвален и от полицията. Според медиите високопоставен полицейски ръководител в Токио е подчертал, че двайсетина годишният полицай, наречен в интернет "Ди джей полис", сериозно е допринесъл за избягване на инциденти след празненствата, последвали квалификацията на Япония за Световната купа догодина. След победата миналия вторник на националния екип на Япония, полицаят не спрял да успокоява развълнуваната тълпа с рупора си, използвайки изрази от футболния жаргон.

Това оказало неочаквано въздействие върху шумните фенове. "Ако се държите зле - ви очаква жълт картон!" "Да приветстваме духа на феърплея". С подобни призиви той успешно въдворява ред и освен това е аплодиран от тълпата. Младият полицай не за пръв път използва подобни методи, за да контролира по блестящ начин тълпите при различни масови събития.






















АФП


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване