06/12/13 17:59
(http://www.hsnovini.com/)

2 фирми се конкурират за Нервно

снимка:  интернет

снимка: интернет

 Две фирми са предложили оферта за извършване на строително- ремонтните дейности  на Нервно отделение  към  хасковската МБАЛ.  Срокът за подаване на документите бе до 7 юни.

На 10  юни комисия разгледа документите на фирмите, които предложиха оферти. Само две юридически лица са се отзовали на публичната покана. Това са „Кит Строй „ от Димитровград и  хасковската „ВиК Бунар”.   

И двете фирми са изрядна документация. Прогнозната стойност, на която бе пусната поръчката е  264  000лв. без ДДС. И двете фирми са предложили много приблизителни оферти с разлика около 1000 лв, разказа Кристиян  Рангелов – гл. юрист на МБАЛ – Хасково.

Максималният срок докогато трябва да се възложи поръчката на фирмата изпълнител е един месец.  Вероятно това  ще стане в много по-кратки срокове, прогнозират от ръководството.

Строително-ремонтните дейности  трябва да приключат с двумесечен срок след запозването им.  Припомняме че Здравното министерство отпусна  60 хил. лв за ремонта в Неврологично, а останалите средства ще бъдат предоставени от МБАЛ -Хасково 

Репортаж гледайте в новините  на телевизия “Рекординг”

 Анжелина Янева
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване