06/13/13 12:10
(http://www.hsnovini.com/)

Свиленградски митничари обучени да различават марки

Агенция Митници

Служители от Митница Свиленград са били обучени да отличават оригиналите на 20 световно известни марки по време на семинар, проведен на 10 и 11 юни в Хасково. Обучението е било организирано от Международна асоциация за защита на интелектуалната собственост РЕАКТ и  фирма, която представлява правопритежателите на голям брой световноизвестни търговски марки. Участие в двудневния семинар са взели и представители на прокуратурата, съда и МВР.

Обучението било фокусирано върху борбата срещу фалшифицирането. Включвало и практическа сесия. Участниците в семинара получили познания, чрез които лесно и точно да разпознават и различават оригинални продукти. Семинарът обхванал 20 световноизвестни марки.

Марк Ангел, мениджър на световноизвестна фирма е връчил благодарствено писмо на началника на митница Свиленград Тодор Караиванов за работата на митническите инспектори при прилагането на граничните мерки за защита на интелектуалната собственост, съобщават от Митница Свиленград.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване