06/13/13 19:35
(http://www.hsnovini.com/)

ФСГ с нова спортна площадка

началникът на РИО  Иван  Панайотов

началникът на РИО Иван Панайотов

С напълно обновена спортна площадка ще се сдобие до края на юни Финансово – стопанската гимназия „Атанас Буров”. 175 хил.  лв.  са предоставени на учебното заведение по Капиталова програма на Министерството на образованието, младежта и спорта.

Усилено текат ремонтните дейности във Финансово – стопанската гимназия.   Планирано е укрепване на спортната площадка, ще бъдат извършени и дейности по покриването й с бетон.  Ще бъде монтирана и нова настилка от изкуствена трева, както и ще бъдат изградени и приспособления за волейбол, за футбол и за баскетбол. Освен това тя ще бъде снабдена и с нова висока ограда.

175 000лв. са предоставени по същата Капиталова програма и за сградата, в която се помещават  гимназията по  лека промишленост „Райна Княгиня” и гимназията по туризъм „Александър Паскалев” , разказа началникът на РИО  Иван  Панайотов. Сградата ще бъде санирана. Част от ремонтните дейности по изолиране на сградата и изграждането на дограма била извършена вече от  самите училища.

Репортаж  гледайте в новините на телевизия “Рекординг”

Анжелина Янева

 

 

 

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване