06/16/13 11:44
(http://www.klassa.bg/)

ЧЕЗ откри мобилни офиси в 14 населени места

Мобилни офиси на ЧЕЗ бяха отворени в 14 населени места на територията на Западна България през април и май, съобщиха от компанията в неделя. В продължение на 19 дни бяха приети над 1700 заявления за услуги, сред които актуализация на данните, пререгистрация и модерните услуги - електронна фактура и дистанционно обслужване. В мобилните офиси клиентите на ЧЕЗ имат възможност да правят справки, да получават информация, да задават въпроси и да се възползват от услугите на компанията. „Целта на мобилните офиси е да застанем близо до хората, да разговаряме с тях, да се вслушаме в техните изисквания и препоръки, защото именно така ще можем да намерим верните решения и да подобрим обслужването. С първите за годината приемни отчетохме много добри резултати и планираме да продължим инициативата и в други населени места”, каза Димчо Станев, директор дирекция „Обслужване на клиенти“.
През април и май, съвместно с партньорите от Изипей, бяха организирани приемни в Етрополе, Долна Рибарица, Гега, Първомай, Габрене, Ключ, Коларово, Старчево, Кавракирово, Михнево, Генерал Тодоров, Тополница, Кулата и Своге. Клиентите проявяваха най-голям интерес към актуализацията на данните и пререгистрацията. За актуализация бяха подадени над 1500 заявления, а за пререгистрация – повече от 140.
Актуализацията се налага, за да се отстранят наследени от миналото неточности в информацията за клиентите. Всеки клиент може да актуализира данните си в Център за обслужване на клиенти на ЧЕЗ, чрез обаждане на денонощната телефонна линия 0700 10 010, чрез изпращане на клиентския номер и телефон за контакт на електронната поща zaklienta@cez.bg или чрез попълване на формуляр на корпоративния уебсайт www.cez.bg.
Пререгистрацията може да бъде извършена единствено в Център за обслужване на клиенти на ЧЕЗ. И двете услуги са напълно безплатни. Те позволяват на компанията да поддържа пълна база данни, за да може да предложи на всичките си клиенти цялостно модерно обслужване като sms-известяване преди прекъсване на електроенергията, електронна фактура, дистанционно обслужване и други.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване