06/17/13 11:50
(http://www.hsnovini.com/)

41 – годишна джебчийка в действие спипаха полицаите

 41-годишна жена е задържана в момент на кражба,съобщиха от Областно управление на МВР.  Жителката на Първомай е заловена, когато се е опитвала да открадне портмоне от 26-годишна димитровградчанка на Неделния пазар в Димитровград. Полицаите са предотвратили кражба на 350 лева, намиращи се в портмонето на младата жена. Извършителката е задържана до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Четири кражби от автомобили са станали в Любимец . Неизвестно лице е проникнал в пет товарни автомобили Волво, Ивеко, Камаз и Ман, паркирани в стопанския двор на града. Чрез разбиване на капачките на незаключените резервоарите е извършена кражба на общо 550 литра дизелово гориво.

В РУП-Хасково е получено съобщение за станала кражба на улица „Дунав”. Неизвестен извършител е откраднал паркиран пред блок на улицата мотопед със заключено кормило.

За кражба на пари сигнализират димитровградското управление. Вчера е получен сигнал от кмета на село Скобелево, че след разбиване на дървена входна врата е проникнато в кметството и от стая са откраднати 35 лева.

Още една кражба на пари е регистрирана в село Ябълково. След счупване стъкло на витрина е проникнато в хранителен магазин, откъдето са отмъкнати 250 лева.

Последната регистрирана кражба за денонощието е в село Брод. От частен дом след счупване на стъкло на прозорец са откраднати 2 килима, 4 гуми, 2 джанти и 20 метра кабел.

По всички случаи са образувани досъдебни производства.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване