06/17/13 16:46
(http://www.hsnovini.com/)

Лумна Мицубиши Лансер в Хасково

Опожарената задница на колата

Опожарената задница на колата

Лек автомобил “Мицубиши Лансер” е пламнал на улицата до 10 –та детска градина зад сградата на общината. Инцидентът станал  около 2:30 сутринта.

 

Сигналът за инцидента бил подаден от съседи. Те чули силен  гръм и видели горящия автомобил. Задницата на колата е напълно опoжaрена, стоповeте и  гумите липсват. По неофициална информация има съмнения за умишлен палеж. Возилото било собственост на Светльо Пулев, който живеел под наем в къща, намираща се от другата страна на детската градина. Наемодател на потърпевшият бил Асен Манолов.

Сигналът за инцидента бил подаден от съседи. Те чули силен  гръм

Сигналът за инцидента бил подаден от съседи. Те чули силен гръм

 

Две вечери в квартирата на Пулев имало скандали, разказват съседи.В събота неговата приятелка, с която  живее и квартирантката Ася от съседната гарсониера се карали  жестоко. Виковете се чували по съседните улици. Снощи в спор с Пулев влязъл и наемодателят Асен, разказа неговата баба Стоянка Манолова.

Задницата на колата е напълно опoжaрена, стоповeте и  гуми липсват

Задницата на колата е напълно опoжaрена, стоповeте и гумите липсват

Двамата хазяи живеят на третия етаж. След денонощните пререкания на двете наемателки, Стоянка и Асен решили да изгонят Ася тази сутрин. Въпреки, че държала апартамента от две години, а Пулев от средата на април тази година, наемодателите решили тя да напусне, тъй като от самото си идване често се оплаквала за нещо и все била недоволна, обясни хазяйката.

 

Репортаж гледайте в новините на Телевизия   „Рекординг”

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване