06/19/13 05:27
(http://www.klassa.bg/)

Летният театър ще бъде готов за концерта на Boney M !

Летният театър във Велико Търново ще бъде готов за грандиозното посрещане на диско легендите BONEY M на 28 юни, от 20:30ч. В момента по изпълнението на проекта на Летния театър работят 4 строителни фирми с над 60 работника. Изгражда се огромна сцена, към която ще има видимост от всяка една точка в театъра. За провеждане на концерта се подготвя грандиозна организация. Оградата ще бъде покрита със специални винили и ще има охрана по целия периметър, като няма да се допуска никой без билет в близост до театъра. Събитието е най-грандиозното през юни месец, като с него ще се открие на само невероятната нова придобивка на град Велико Търново – Летният театър, но и ще даде начало на летния сезон.
BONEY M пристигат на 27 юни и ще гостуват на „Калоянова крепост“. Атракционното селище подготвя за артистите както луксозни апартаменти, така и специални атракции, които да пресъздадат атмосферата на Велика България, да възстанови спомени и факти от отминали векове. Едно грандиозно посрещане и представяне на България пред великите диско легенди BONEY M. „Калоянова крепост“ е изборът на мениджмънта на артистите, който категорично заявил, че иска този път BONEY M да усетят повече духа на България, през макар и краткия им престой. „Калоянова крепост“ ще предложи също и асортимент от подбрани блюда и гурме по поръчка на звездите. Месо, приготвено по традиционни рецепти, морски деликатеси, любимият аператив на големите изпълнители, пресни салати, гарнитури от Рататуи и разнообразни вариации с картофи и зеленчуци – това е само част от менюто на BONEY M. Артистите пожелали да пият само български напитки, тъй като знаят за горещия вкус на ракията и за хубавото българско вино. След концерта си в Летен театър на 28 юни „Калоянова крепост“ организира официална вечеря за звездите.
С нетърпение очакваме да видим диско легендите и да чуем най-любимите и вечни хитове на BONEY M.

 

Датата е 28 юни, 20:30ч., Летен театър Велико Търново.
Можете да закупите билети на цени от 20 до 60 лв.
Билетите се продават на касата на Туристически Информационен Център Велико Търново и специално за Горна Оряховица, Лясковец, Русе, Габрово, Севлиево, Дряното, Ловеч билети за концерта ще могат да бъдат закупувани и от обектите от вериги магазини Германос, Пикадили, Офис 1 и бензиностанции ОМВ, както и онлайн от системата на Eventim.bg.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване