06/19/13 13:42
(http://www.klassa.bg/)

Пловдив ще бъде домакин на среща на върха на Централноевропейския панаирен алианс

Международен панаир Пловдив ще бъде домакин на Общото събрание на Централноевропейския панаирен алианс (CEFA ), съобщиха от пресцентъра на панаира. Събитието ще се проведе на 21 юни 2013 година. На срещата на върха ще присъстват 30 ръководители на изложбени центрове от 12 държави в региона. По време на неговия мандат са привлечени нови членове – панаирите в Солун, Гърция, и Нитра, Словакия, които ще бъдат официално приети в организацията на Общото събрание. То ще обсъжда програмата на CEFA за периода 2014-2016 г., както и европейски проекти, свързани със Стратегията на ЕС за Дунавския регион. Целта на алианса е да се търсят възможности за активизиране на търговията, за разширяване на евроинтеграцията и за развитие на бизнеса в Дунавския регион. На това ще бъде посветена и годишната среща на 21 юни в Пловдив.
Потенциалът на панаирите, членуващи CEFA, обединяваща 22 панаирни дружества от 15 държави, през тази година. Развитието на панаирната индустрия като ключов фактор за нарастване на износа и партньорството между европейските компании беше обсъдено на конференция през март в Загреб, Хърватия. Семинар за млади специалисти по проблемите на крос-маркетинга се проведе през април в Бърно, Чехия. Експерти от CEFA ще дискутират темата „Зелени изложбени площи“ през октомври в Скопие.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване