06/20/13 20:27
(http://www.hsnovini.com/)

Залятата с фекалии бижутерка бе задържана

Задържана бе снощи Марияна Димитрова -  собственичката  на бутика , който бе залят с фекалии  на 20 май тази година.   Жалба е подадена срещу нея от бившия й съпруг.  По случая е образувано досъдебно производство.  Марияна Димитрова била задържана за 24 часа снощи  заедно с трима мъже  на бензиностанция край Хасково.   Образувано е дело за изнудване, но предстои следваща  преценка за квалификация на делото, разказа прокурорът от Районната прокуратура – Цветана Пазаитова. Разследването е начален етап.  Преди задържането на Марияна са разпитани лица като свидетели по надлежния ред.

По неофициална информация са използвани и СРС-та срещу бижутерката. Тя постоянно отправяла заплахи  срещу бившия си съпруг Даниел Димитров . Смятала да наеме мъже, които да го пребият.  Даниел Димитров потвърди слуховете за заплахите. Те били непрестанни, откакто той я напуснал преди 6 месеца.

Той  отрече да има нещо със случая през май, когато два мъже с кофи влязоха в току що откритата й бижутерия и поляха стените и витрините с фекалии. Според него може Марияна сама да е организирала случката, защото търсела известност.

Репортаж гледайте новините на телевизия „Рекординг”

 

 

Анжелина Янева

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване