06/20/13 19:07
(http://www.hsnovini.com/)

Тържествено връчиха дипломите в СОУ “Васил Левски”

Тържествено връчване дипломите на  12-токласниците  организира СОУ „Васил Левски”.  34  бъдещи студенти, техни приятели и роднини присъстваха на церемонията.

Учениците от двете природоматематически паралеки, една от които със засилено обучениe на английски език, днес получиха своите дипломи. За 4 – та поредна година абитуриентите от Васил Левски  бяха с тоги.  Директорът на гимназията  Ангелина  Кирилова поздрави завършващите и връчи дипломите .

Випускът може да се похвали с много отличници и такива с много добър успех. Класните ръководители Малта Гинчева и Велина Димова тържествено изпратиха своите възпитаници.

Сред тези с най-висок успех е Петя Хаджиева, която на матурата по български език и литратура получила – 5, 53, а по биология – 5,95. Другият отличник на випуска е Дияна Хубенова, която на зрелостния изпит  по български и литература получила 5,65. Мария Запрянова е 12-токласничката с най-висок резултат по математика – 5,98.С отличен успех от дипломата е Хабибе Али, която и на матура по биология се справила много  добре  - с 5,81. Има и една пълна 6-ца по същата дисциплина и тя била наХадиме Емин. По-голямата  част от завършващите ще продължат образованието си във висше учебно заведение. Общият успех на  гимназията от матурите  по български и литература е 4,00, по математика 4;50, а по биология – 4,28 .

 

 

 

Репортаж гледайте новините на телевизия „Рекординг”

 

 

Анжелина Янева

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване