06/23/13 12:59
(http://www.hsnovini.com/)

На Големия финал на Каменица Фен Купа 2013 отиват Енчец и Бригада

Водещите Райчев и Дюзев заедно със шампионите след финала. Снимка: организаторите

Водещите Райчев и Дюзев заедно със шампионите след финала. Снимки: организаторите

Регионалният шампион на Каменица Фен Купа 2013 в Хасково стана Бригада от Димитровград. За националните финали се класира и отборът на Енчец от Кърджали. Двата отбора завършиха 1:1 в редовното време. След това обаче при дузпите тимът от Димитровград победи с 6:5. И двата отбора ще продължат към  екзотичното Рио. Пътуване до Бразилия с посещение на мач на култовия стадион Маракана е вълнуващата награда, която футбоният турнир за приятели подарява на своите шампиони.

На полуфинала на Фен Купа 2013 отбора на Нюкясъл надмина десетте попадения на Испания в Бразилия и победи ФК Алада Гърнати с 14:0. Шампионите от 2006 Слънце-Уефалона отпаднаха на четвъртфинал след дузпи. На трето място стана отборът на Детройт, а призовата четворка допълниха момчетата от Момчил Юнак.

За „Най-атрактивен играч”  бе избран Деян Димов от отбора на Бригада. Той получи   специален SPA&test-drive уикенд от Ford-MotoPfohe, а Пламен Стойков от Момчил Юнак бе определен за „Най-добър вратар”. Имаше и приз  за „Най-спортсменски отбор” . Тя бе залужена от смолянския Белатрикс. Николай Николов от Слънце – Уефалона показа  точен шут и спечели 365 литра Камeница.

Николай Николов от отбора Слънце-Уефалона показа „точен шут” и спечели 365 литра Kamenitza

Николай Николов от отбора Слънце-Уефалона показа „точен шут” и спечели 365 литра Kamenitza


Финалният мач завърши 1:1 в редовното време

Финалният мач завърши 1:1 в редовното време

Отборите Бригада и Енчец ще могат да отлетят за Рио, при условие че  успеят да победят  на Големия финал в началото на септември. Той ще се проведе  в Сливен. До екзотичната дестинация ще могат да достигнат не само шампионите във Фен Купа 2013 тази година. Организаторите  са подготвили изненада и за един от зрителите на турнира, който ще може да сподели пътешествието с двама свои приятели.

След полуфиналната програма на Фен Купа 2013 в Хасково предстои седмият регионален полуфинал от тазгодишното издание на турнира, който ще се проведе следващия уикенд на стадион „Берое” в Стара Загора.

Репортаж гледайте новинит

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване