06/23/13 16:23
(http://www.klassa.bg/)

Патрисия Каас доведе кучето си в София

Къдрава бяла топка оповести пристигането на Патрисия Каас в резиденцията на френския посланик, където Негово превъзходителство Филип Отие даде специален коктейл в нейна чест. Булонката е женска, казва се Текила и е навършила 11 години, разказа с удоволствие самата певица на неформалната среща в дипломатическата мисия.  Текила е куче с биография, на която биха завидели четириногите и събратя. Обиколила е света – от Москва до Ню Йорк, от Минск до Берлин.  Патрисия така е дресирала домашната си любимка, че от време на време я качва на сцената. В недалечната 2004-та Патрисия, облечена в черно,  се появи на финала на концерта си в Grand Rex в Париж, прегърнала пухкавата бяла топка, с която изтанцува бурен танц. Публиката полудя от възторг, а френската преса бе залята от снимки с главна героиня Текила!

На особено внимание Текила се радва в Русия, една от страните, където Патрисия Каас гостува приоритетно. В Санкт Петербург за Патрисия дори заснеха филм, в който камерата проследява разходките и с Текила по улици, хотели и магазини. Руснаците са прочути с любовта си към домашните кучета – този факт явно допада на Патрисия, която пък от своя страна демонстрира жив интерес и приятелски чувства към руската нация. „В тази страна, имам предвид Русия, всичко е впечатляващо – и културата, и архитектурата. А най-впечатляващи са хората, които имат афинитет към френската песен и я разбират по особено дълбок начин.”, казва Патрисия Каас.

В София  френската изпълнителка изнесе концерт под мотото "Каас пее Пиаф", който включва  двайсет и една от най-емблематичните песни на легендарната Едит. В края на концерта сред бурята от аплодисменти Патрисия Каас призова: "И така, както сте на крака, нека прави почетем Едит Пиаф." И в смълчаната зала прозвуча гласът на Едит Пиаф, Врабчето, както я наричат преживе, и до днес голямата любимка на цяла Франция. "Не, за нищо не съжалявам" дойде като бис, но по-скоро като подарък за публиката

Освен това Патрисия представи и автобиографичната си книга, която излезе с логото на Сиела Свидетелка на представянето на книгата, естествено бе и Текила,  която уважи събитието с чинно и стилно поведение – не издаде нито звук!  Без излишна претенциозност, искрена и естествена,  Патрисия Каас  сподели съкровени мисли от житието си, които винаги впечатляват слушателите.  Певицата  събрала смелост да сподели с публиката, че не може да има деца и да опише живота си такъв, какъвто е. Подобно на Пиаф, тя  не съжалява за нищо, само за това, че твърде рано е загубила родителите си, а в момента изпитва дълбока необходимост да ги прегърне.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване