06/23/13 09:43
(http://www.klassa.bg/)

Р.Кънев: Без среща с Борисов, протестиращите ги считат за част от мафията

Не виждам причина да променяме позицията си спрямо ГЕРБ. Аз следя внимателно реакциите и на познати, и на хора с обществени позиции, и на медиите, и в интернет.

Това казва пред в. Преса Радан Кънев, който се очаква днес да бъде избран за наследник на Иван Костов като лидер на ДСБ. Единственото нещо, което спира мнозина да бъдат свръхактивни в протестите, е опасението, че това ще доведе отново ГЕРБ на власт. Явно такова групиране би отблъснало голяма част от хората. Подобна стъпка е вредна в момента. Нашата задача е съвсем друга - да покажем, че днешна България е различна от тази преди два месеца и има алтернатива, която ще попречи на ГЕРБ да получи пак самостоятелно управление., казва още той и подчертава, че няма да се отзове на поканата на Бойко Борисов
Не е въпросът аз какво при-познавам или признавам. Въпросът е тези хора, които с ежедневния си протест в момента променят политическата картина в България, какво мислят. Аз виждам на площада всеки ден познати, приятели, които не съм срещал от много години - от университета, от гимназията. Всички те виждат в ГЕРБ едно от лицата на политическата мафия, казва още той.



















БГНЕС
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване