06/26/13 23:20
(http://www.klassa.bg/)

„Невръстни красавици“

 На 1 юли 2013 г. излиза „Невръстни красавици“ – шеметно криминале от познатата на българската публика Джилиан Хофман! 

„Невръстни красавици“ (превод: Валерия Панайотова, цена: 16 лв., 344 стр.) въвлича читателя в заплетения сюжет още със самото заглавие – група наивни, уязвими момиченца са изчезнали, като някои сами са избягали от домовете си, а други са подмамени от интернет хиени. Остава да видим ще се справи ли Боби Дийс, главният разследващ инспектор в Отдела за престъпления срещу деца на Флорида, със зловещия сериен убиец. Случаят се усложнява от факта, че Кейти, дъщерята на преследвача, също е в неизвестност. 

   Джилиан Хофман е родена в Ню Йорк, но живее във Флорида със съпруга си и двете им деца. До 2001 г. работи като помощник-прокурор в Маями, след което изцяло се посвещава на писането. Жанрът на произведенията й е обясним – тя черпи идеи и мотиви от ранната си професионална практика. Българските читатели я откриха чрез трилъра „Възмездие“. От 2004 г., когато е издаден, до днес той е преведен на повече от двайсет езика и има статус на безспорен международен бестселър. 
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване