06/26/13 17:26
(http://www.klassa.bg/)

Уволниха шеф на дирекция в регионалното министерство заради нарушения

Министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева освободи от длъжност главния директор на Главна дирекция „Програмиране на регионалното развитие“ Деница Николова, съобщиха от ведомството. Причината е несъответствия с изискванията за заемането на длъжността й на длъжностната характеристика, както и за установени нарушения при назначението й.

При извършена проверка са констатирани нарушения при провеждането на конкурсната процедури за длъжността „Главен директор на Главна дирекция „Програмиране на регионалното развитие“. Проведеният конкурс е стартирал с предварително подготвени изисквания, отговарящи за класирания на първо място кандидат. Налице са процедурни нарушения при попълването и подписването на документите от конкурсната комисия.

Към момента на назначаването си и към днешна дата Деница Николова не отговаря на изискванията за наличие на не по-малко от седем години стаж в сферата на държавната администрация.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване