06/27/13 15:01
(http://www.klassa.bg/)

Красин Димитров е новият зам.-министър на икономиката

Красин Димитров е новият заместник-министър на икономиката и енергетиката, съобщиха в четвъртък от правителствената пресслужба.
Димитров е роден на 30 ноември 1965 г. и е магистър по управление и организация на промишлеността от УНСС и по бизнес администрация от MBA-LBS University of Lincoln, Великобритания.
Почти цялата му професионална кариера е преминала на различни позиции в международни организации и институции – областен директор на Департамент „Търговия и индустрия” в правителството на ООН и ЕС в Косово (UNMIK-EU), ръководител на екип икономическа реформа в Черна гора по програма на USAID, ръководител на екип приватизация в Сърбия по програма на EAR-EU, старши финансов експерт и ръководител на екип за икономически реформи с цел подобряване на бизнес средата в Босна и Херцеговина по програма на USAID, старши финансов експерт и ръководител на екип за кризисен мениджмънт в Сърбия, старши експерт по финанси и управление на МСП в Босна и Херцеговина (Световна банка), старши експерт по финанси и приватизация в Косово по програма на EuropeAid и др.
В момента е асоцииран сътружник в Wyn River Ltd. и международен консултант на UN, EBRD, WB, IFC за страните от Централна и Източна Европа и страните от бившия Съветски съюз.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване