06/28/13 21:39
(http://www.klassa.bg/)

Елена Йончева с награда V.I.P. Перо 2013 за Значителен принос в журналистиката

 Журналистката Елена Йончева, която само преди дни отново показа героизъм като пострада от граната, снимайки протестите  в Истанбул, получава специалната  награда за Значителен принос в развитието на журналистиката у нас, съобщават организаторите на Третите журналистически награди V.I.P. Перо 2013. 
Те са учредени от агенция за публични комуникации V.I.P. Communication. Церемонията ще се състои на 19 юли от 19 ч. в луксозния клуб Кенди в хотел Кемпински - София. 
Ще бъдат наградени журналисти от национални медии, отразявали най-професионално събитията през изминалата година. 
Над 80 журналисти от национални медии и ВИП гости ще присъстват на церемонията. Наградите ще бъдат в две категории – бизнес и шоубизнес.
Досегашни носители на специалния приз са журналистите Иван Гарелов и Милен Цветков.  "Не съм очаквал тази награда - от 10 години съм безработен, а за толкова години в журналистиката това е втората ми награда и първа за цялостен принос. Първата ми награда бе когато бях на около 30 за репортажите ми в най-горещите точки на света. Тогава награждаваха само началници, аз бях изключение", каза тогава през сълзи Гарелов. 
    По традиция - с гласуване от нашите медийни партньори, ще бъдат раздадени и годишните награди V.I.P. Awards 2013 за най-успешни мениджъри и фирми, превърнали бизнеса в особено значим за България в сферите на здравето и красотата, производството, хотелиерството, туризма,  модата,  заведения и други.
   Събитието се реализира с любезното съдействие на рекламна агенция "Цанови ООД" и с подкрепата на Кенди клуб. 
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване