06/29/13 09:28
(http://offnews.bg)

Фенове на ЦСКА разбиха сградата на БФС

Снимка: sportal.bg

Фенове на ЦСКА нападнаха и започнаха да трошат сградата на Българския футболен съюз в София. Разбити са стъклата на прозорците на първия и втория етаж на сградата на ул. “Цар Иван Асен II”.

Протестът на феновете срещу ръководството на клуба започна в 12 ч.  Между езерото „Ариана“ и Сектор „Г“ на Националния стадион „Васил Левски“ се събраха се около 1000 души.

На път за протеста, стигайки до сградата на ул. “Цар Иван Асен II” 26, ултрасите започнали да хвърлят павета от ремонтираната улица и димки. Счупени са почти всички стъкла на партерния етаж, както и мебелите в предверието на сградата. Има поражение и по прозорците на втория етаж. Във фоайето са били хвърлени няколко димки. Надписът на БФС на фасадата също е пострадал сериозно. Според пресаташето на БФС Павел Колев, след атаката няма сериозно пострадали, нито сред служителите на централата, нито сред охранителите. Пред репортер на ОFFNews служител на полицията заяви, че няма пострадали при нападанието над сградата.

Според очевидци феновете са били “озверели”, а полицията се е повила след края на нападението и оттеглянето на ултрасите в околните улички.

По всяка вероятност атаката е дело на част от “червените” ултраси, които са се отклонили от основното шествие.  В момента феновете са пред стадион “Българска армия”. Мнозинството от привържениците се разграничават от вандалщината срещу сградата БФС.

 Очаквайте подробности и снимки!

 

Статията "Фенове на ЦСКА разбиха сградата на БФС" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване