07/01/13 05:22
(http://www.klassa.bg/)

Всички сме губещи

Заради ниския вот всички сме губещи, каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Варна Иван Портних, който остана на втора позиция в неделните избори, предаде кореспондентът на БГНЕС в града.
"В днешния ден се видя, че контролираният вот печели. Ако следващата неделя варненци не излязат да гласуват, ще оставят властта в ръцете на такива хора.
Призовавам всички да гласуват , за да не се случва това и да ни управляват хора, които плащат, обяви Портних.
БГНЕС припомня, че според прогнозните резултати най-много гласове получава подкрепеният и от БСП независим кандидат Христо Бозов. Това са около 32 на сто от пусналите бюлетина. След него, с малко над 26 на сто, се нареди кандидатът на ГЕРБ Иван Портних. На трето място е Чавдар Трифонов със 19,5 на сто. На четвърто място остана Веселин Марешки с около 12 процента. В неделя бе регистрирана и рекордно ниска избирателна активност - малко над 25% /25,22%/.
Следващата неделя е вторият тур на изборите, на който ще се явят независимият Христо Бозов и кандидатът на ГЕРБ Иван Портних.
























БГНЕС
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване