07/01/13 05:25
(http://www.klassa.bg/)

Третият на кметските избори във Варна е доволен

Независимият кандидат Чавдар Трифонов заяви, че е доволен от резултата си на кметските избори в морската столица, предаде кореспондентът на БГНЕС в града.

"Доволен съм от резултата, който постигнах за един месец, въпреки, че борбата на моменти бе много некоректна. За мен е много лошо, че бе ниска активността на варненци. На балотажа все още не съм решил на кого ще дам подкрепата си, тъй като и двамата кандидати са продължение на епохата Кирил Йорданов", каза независимият кандидат Чавдар Трифонов.
БГНЕС припомня, че на първия тур на кметските избори, проведени в неделя във Варна, Христо Бозов получава най-много гласове Според първите прогнозни резултати за Бозов бяха гласували около 32 на сто от пусналите бюлетина. Независимият кандидат Христо Бозов бе подкрепен от БСП. След него, с малко над 26 на сто, се нареди кандидатът на ГЕРБ Иван Портних. На трето място е Чавдар Трифонов със 19,5 на сто. На четвърто място остана Веселин Марешки с около 12 процента. В неделя бе регистрирана и рекордно ниска избирателна активност - малко над 25% /25,22%/. Предстои втори тур.




















БГНЕС
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване