07/06/13 21:35
(http://www.klassa.bg/)

Станишев в Словения: Има липса на справедливост и честност в цяла Европа

"Има силна липса на справедливост и честност в цяла Европа и много силни критики спрямо европейските и националните институции". Това каза днес във видео обръщение към Конгреса на социалдемократите в Словения президентът на ПЕС и лидер на БСП Сергей Станишев, цитиран от пресцентъра на левицата. Той допълни, че това определено трябва да бъде променено.

"Вярвам, че вашият дебат днес ще бъде много силно начало на политиката на вашата партия за следващата година. Вие, както и нашето социалдемократическо семейство в Европа, сме изправени пред сериозни предизвикателства. Има дълбока липса на доверие сред гражданите и ние, социалдемократите из цяла Европа, трябва да започнем да променяме това възприятие, не само на думи, но и с практически дела", заяви в обръщението си Станишев.

По думите му, през последната година европейските социалисти са започнали много силна кампания срещу младежката безработица.

















btvnews.bg

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване