07/07/13 10:25
(http://www.klassa.bg/)

"Петдесет нюанса сиво" излиза по кината през август 2014 г.

Почитателите на еротичния бестселър "Петдесет нюанса сиво" на британската писателка Е Л Джеймс ще трябва да изчакат до следващото лято, за да видят пикантната история на голям екран.

Броени дни, след като стана ясно, че филмовата адаптация ще бъде режисирана от британката Сам Тейлър-Джонсън, "Фокус фичърс"и "Юнивърсъл пикчърс" оповестиха датата, на която лентата ще излезе на екран в Северна Америка - 1 август 2014 г.

Филмът ще бъде разпространен в Северна Америка от "Фокус фичърс", а в останалата част от света от "Юнивърсъл пикчърс интернешънъл". През март 2012 г. двете компании придобиха правата за филмирането на бестселъра "Петдесет нюанса сиво" и продълженията му "Петдесет нюанса по-тъмно" и "Петдесет нюанса освободени".

Романът "Петдесет нюанса сиво" ще бъде адаптиран за големия екран от сценаристката Кели Марсел. Изборът й изненада мнозина в Холивуд, тъй като името й не е сред най-популярните в шоубизнеса. Марсел е съсценарист и изпълнителен продуцент на сваленото от екрана на телевизия "Фокс" научнофантастично шоу "Тера Нова".

Почитателите на историята за младия милиардер Крисчън Грей, въвел в света на садо-мазо секса невинната студентка Анастейжа Стийл, с интерес очакват избора на актьорите за главните роли.














БТА

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване