07/07/13 12:36
(http://www.klassa.bg/)

ЧЕЗ изтегли 25 печеливши в кампанията „Лоялността ви се отплаща”

ЧЕЗ изтегли поредните 25 печеливши в кампанията „Лоялността ви се отплаща“, които спечелиха 1 035 лева, съобщиха от компанията. Късметлиите тази седмица са от общините София, Кюстендил, Плевен, Сандански, Монтана, Враца, Кнежа, Мездра, Благоевград и Видин.
Инициативата стартира в края на март и вече са раздадени повече от 17 000 лева на 350 битови потребители, които са погасявали задълженията си в срок през последните 12 месеца. Редовните клиенти се включват в лотарията автоматично.
„Забелязваме и ценим лоялността на нашите клиенти. Надяваме се, че чрез тази инициатива успяхме и да го покажем. Предстои ни да зарадваме още 250 клиенти до края на кампанията“, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.
Всяка седмица ЧЕЗ тегли нови 25 печеливши. Клиентските им номера се публикуват на интернет страницата на компанията www.cez.bg, в секцията „Бъдете информирани“, а победителите се уведомяват лично.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване