07/08/13 13:18
(http://www.hsnovini.com/)

Гален Монев: Поведението на ГЕРБ е антидържавно

Гален Монев

Депутатът на “Атака” от Хасково Гален Монев даде пресконференция днес за да обяви пред избирателите свършеното до момента. Той ще работи в две комисии на Народното събрание. Първата е по земеделие и храни, където народният представител ще продължи да настоява за засилен контрол и усвояване на европарите. Монев е зам.-председател и на комисията по европейските въпроси, където ще работи за развитието на културния туризъм в област Хасково.

Поведението на ГЕРБ в момента е антидържавно. Те не влизат в пленарна зала и затрудняват работата на парламента, обяви Монев. Той допълни , че “Атака” не подкрепя правителството, а добрите му инициативи. Ако такива няма, партията ни ще бойкотира заседанията и кворума ще падне, разясни депутата.

Симпатизантите на Атака приемат изключително отговорно шанса, който националистите дадоха на правителството, сочели проведените срещи в региона.

Репортаж от пресконференцията гледайте в новините на телевизия „Рекординг”.

Хасково Новини
Ха
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване